Erp Crm Πήγασος

  ›  Τα έργα μας  Erp Crm Πήγασος

.


 ΑΘΗΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Pegasus TRANSFER Courier ERP - CRM + Web App Transfer + Mobile Android

Pegasus Erp - Crm TRANSFER -Courier + Web App Transfer + Mobile Android app ΠΗΓΑΣΟΣ

Η εταιρεία  BAGGAGESAFETY IKE επέλεξε για την πλήρη μηχανογράφιση των υποκαταστημάτων της την ολοκληρωμένη λύση του ΠΗΓΑΣΟΣ TRANSFER-ECOURIER. On-line Booking από την ιστοσελίδα και αυτόματη ενημέρωση του κάθε υποκαταστήματος KAI με ταυτόχρονη ενημέρωση των οδηγών μέσο την mobile εφαρμογής Pegasus. 

BaggageSafetyis a new and expanding network of baggage transfer and storage services, aiming at adding-value and convenience to your travels;
it allows travelers and professionals to move free, enjoy sightseeing or attend to business burden-free and worry-free concerning their baggage safety.
Our experience as travelers has shown that when visiting an exciting destination for work or leisure, heavy luggage, tight schedule or long waits between hotel check-out and the scheduled flight, could add anxiety to the trip. We offer exactly what we’ve been looking for in our city breaks and business travels a cost-effective way, to have our luggage protected and insured, as we free-up time and our hands; topped by the reassurance that our belongings are safe.
03-2019

https://book.baggagesafety.extranet4u.com/courier/voucher/submit.html

https://baggagesafety.com/

.


 ΑΘΗΝΑ

Pegasus μ-Elite

Pegasus μ-Εlite Εμπορική Διαχείρηση.

Η ιστοσελίδα www.kosmimalive.gr  είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω διαδικτύου της επιχείρησης Γκαλτσίδου Τατιάνας .Η εταιρία δραστηριοποιείται στον χώρο του γενικού εμπορίου, στην λιανική και χονδρική πώληση μέσω διαδικτύου.
03-2019 https://www.kosmimalive.gr

.


 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus TRANSFER Courier ERP - CRM

Pegasus Erp - Crm TRANSFER -Courier

Η εταιρεία  Βελλίκη ΟΕ, είναι επαγγελματίες αυτοκινητιστές και ιδιοκτήτες ταξί για περισσότερα από 25 χρόνια.
Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επιδείξει υψηλό επαγγελματισμό φροντίζοντας ιδιαίτερα την ασφαλή και άνετη μετακίνηση των επιβατών, πάντα είχαμε πολυτελείας αυτοκίνητα Mercedes , άριστα συντηρημένα, πάντα καθαρά και εμείς στη θέση του οδηγού πάντα ευγενείς και εξυπηρετικοί.
Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά αξιολογήθηκαν από μεγάλους tour operators του εξωτερικού (π.χ. TUI) και μας εμπιστεύτηκαν να προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μεταφοράς στους πελάτες τους.

02-2019 https://www.easytransfer.gr/

.


 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Pegasus TRANSPORT ERP - CRM

Pegasus Erp - Crm TRANSPORT

Η Εταιρεία Μπανάβας Ι. Γεώργιος δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Μακεδονίας σε δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα.
Η έδρα της βρίσκεται στο 2ο χιλ. Νέων Μουδανιών - Σιθωνίας Χαλκιδικής και το κύριο αντικείμενο της είναι οι χωματουργικές εργασίες και
οι οδικές μεταφορές δομικών υλικών. Οι υπηρεσίες  παρέχονται πάντα υπό το πρίσμα του προτύπου ISO 9001:2008 το οποίο και εφαρμόζεται στο σύνολο των δραστηριοτήτων της.

Σε συνεργασία με την ΔΕΛΗΓΚΑΡΗ ΑΦΟΙ ΟΕ.
02-2019 http://www.xomatourgika-banavas.gr

.


 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus COURIER ERP - CRM + WEBAPP E-COURIER

Pegasus Erp - Crm COURIER + WEB APP e-courier.

H εταιρεία courier επέλεξε για την μηχανογράφηση και την σύνδεση της ιστοσελίδας της την ολοκληρένη λύση της ΤΕΣΑΕ. To τοπικό μηχανογραφικό σύστημα είναι ον line με την ιστοσελίδα της εταιρείας παρέχοντας tracking και πλήρη ενημέρωση στους πςλάτες της. Η μοναδική ολοκληρωμένη λύση στην Ελλάδα για εταιρείες courier!!
01-2019 http://www.fdamail.gr

.


 ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

WEBSITE 

WEB SITE www.tentesgerakis.gr

Η ιστοσελίδα www.tentesgerakis.gr σχεδιάστηκε από την αρχή για να ανταποκρίνεται στα υψηλά stantards που έθεσε. Μετά την επιτυχημένη συναργασία μας με το ΠΗΓΑΣΟΣ ERP ήταν το επόμενο βήμα.Στην εταιρία ΓΕΡΑΚΗΣ ξεχωρίζουμε για την πολυετή μας εμπειρία και την προσήλωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία. Από το 1964, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ικανοποιούν την αισθητική σας. Με αυτό τον τρόπο, τιμούμε τη διαδρομή μας, αλλά, πολύ περισσότερο, την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, επιλέγοντας μας..
01-2019 https://www.tentesgerakis.gr

.


ΓΡΕΒΕΝΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus STARTUP ERP - CRM

Pegasus Erp - Crm Λογιστική και Pim.

H εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΣ Ο.Ε. επέλεξε για την μηχανογράφηση και την σύνδεση των υποκαταστημάτων της την λύση Pegasus StartUP.ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΛΕΤΟΠΟΙΣΗΣ, ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΤΥΛΙΞΗΣ ΠΑΛΕΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΖΥΓΙΣΗΣ, ΡΑΦΉΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΣΑΚΩΝ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΤΣΕΡΚΟΜΗΧΑΝΕΣ, ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ.
12-2018 http://www.innovationsystems.gr

.


 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus e-Commerce eshop + ΠΗΓΑΣΟΣ ERP-CRM

Pegasus e-commerce eshop + ΠΗΓΑΣΟΣ ERP-CRM

Την ολοκληρωμένη λύση eshop σε on Line σύνδεση με το Ερπ Pegasus επέλεξε για την μηχανογράφιση του κει το Lagoudaki!!

Το lagoudaki.gr, γεννήθηκε ως ιδέα το Φεβρουάριο του 2018.
Το πάθος μας, για τη γυναίκα και τη μόδα, μας οδήγησε στη δημιουργία του συγκεκριμένου site.Στόχος μας, είναι η ικανοποίηση της κάθε γυναίκας, μέσα από τις αγορές της, είτε για την ίδια, είτε για  τα αγαπημένα της πρόσωπα.Το σημείο G στο shopping, όπως αναφέρεται και στο λογότυπο μας, είναι αυτό που θέλουμε να βρει ο κάθε χρήστης που θα περιηγηθεί στον ιστοχώρο μας.Με την είσοδο μας στο χώρο, παρουσιάζουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα όπου ο καταναλωτής μπορεί να διαλέξει, να πρωτοτυπήσει και να ξεχωρίσει!.

12-2018 https://www.lagoudaki.gr

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus μ-Elite

Εμπορική Διαχείρηση PEGASUS μ-Elite

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η ιστορία της Everlast «ζωντάνεψε» μέσα από το πρώτο της κατάστημα που άνοιξε το 2011 στην Θεσσαλονίκη. Αντιπρόσωπος της παγκόσμιας φόρμας everlast επέλεξε για την οργάνωση του το μ-Elite και την digitaNet
11-2018 http://www.everlast.gr

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus CHAMPION Erp - Crm

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ PEGASUS CHAMPION.

Και το Κέντρο ενόργανης γυμναστικής του Ευόσμου επέλεξε τo Pegasus Champion για την μηχανογράφησή του.
10-2018 http://www.gym4uevosmou.gr

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus CHAMPION Erp - Crm + ΤΟΥΡΝΙΚΕ

CROSSFIT ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ PEGASUS CHAMPION ΜΕ ΤΟΥΡΝΙΚΕ.

Σε έναν όμορφο και άνετο χώρο 400 τ.μ δημιουργήσαμε για εσας ένα απο τα πρώτα Cross-fit box στην Βόρειο Ελλάδα. Στα έξι χρόνια λειτουργίας μας χαιρόμαστε να βλέπουμε την οικογένειά μας να μεγαλώνει καθημερινά βγάζοντας αθλητές οι οποίοι πρωταγωνιστούν στον χώρο του Cross-fit στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. O χώρος μας διαθέτει γηπεδάκια ποδοσφαίρου μέσα στα οποία πραγματοποιούνται πολλες προπονήσεις, αποδυτήρια,ελεύθερο πάργκινγκ καθώς και αναψυκτήριο.Για τον έλεγχο εισόδου στο χώρο εγκαταστάθηκε και ΤΟΥΡΝΙΚΕ συνδεδεμένο με την λύση της digitaNet.
09-2018 http://cfrevolution.gr.

.

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus StartUP Erp - Crm.

ΑΠ' OΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ Οπωροπωλείο - Εύοσμος

Χονδρική - Λιανική πώληση και Διανομή κάθε φρέσκων Λαχανικών και Φρούτων. Ολα σε τάξη και οργάνωση με το Πήγασος Erp - Crm Startup.
09-2018 http://www.

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus Αισθητική - Champion  Erp - Crm.

Andrianna Beauty Salon - Nails.

Με Κ. Αισθητικής - Champion Πήγασος erp οργάνωσε την λειτουργία του το κέντρο Αισθητικής στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Ολα ρα ραντεβού μπαίνουν σε τάξη και η διαύθυνση έχει την πλήρη εικόνα της οργάνωσης σε κάθε επίπεδο.
- Μανικιούρ
- Πεντικιούρ
- Επέκταση με φόρμα/τιπ
- Ημιμόνιμο
- Μακιγιάζ
- Σχηματισμός φρυδιών
- Ημιμόνιμο τατουάζ προσώπου
- Αποτρίχωση
08-2018 http://www.facebook.com/Andriannabeautysalon/

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus Champion  Erp - Crm.

Body Balance Lab Pilates studio.

Με Champion Πήγασος erp ξεκίνησε την λειτουργία του και το νέο εξειδικευμένο studio Plates υπό την διεύθυνση της κ. Ε. ΡοζακιάΗ μέθοδος Pilates είναι ένας συνδυασμός ανατολικών φιλοσοφιών και Δυτικής άσκησης. Παντρεύει την κίνηση με την αναπνοή, του νου με το σώμα. Σήμα κατατεθέν ενός “Πιλατικού” σώματος είναι το σταθερό κέντρο. Τα στοιχεία που δανείστηκε κυρίως ο Pilates από την Ανατολική φιλοσοφία.Κλειστά τμήματα 5-7 ατόμων. Όλες μας οι υπηρεσίες παρέχονται σε personal και μίνι γκρουπ και οργανώνονται με το Champion Πήγασος.
07-2018 http://bodybalancelab.gr

.


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Pegasus RETAIL + ESTIASI Erp - Crm.

ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ 'TACOC' Νικήτη Χαλκιδική

 • Φούρνος, Νικήτη - Χαλκιδική
 • Πρωινό - καφές, Νικήτη - Χαλκιδική
 • Μικρογεύματα, Νικήτη - Χαλκιδική
 • Χειροποίητο παγωτό, Νικήτη - Χαλκιδική
 • Σπιτικο παγωτό, Νικήτη - Χαλκιδική
 • Ice cream, Νikiti
 • Πάστες, Νικήτη - Χαλκιδική
 • Σιροπιαστά, Νικήτη - Χαλκιδική
 • Σοκολατάκια, Νικήτη - Χαλκιδική
 • Κεράσματα, Νικήτη - Χαλκιδική
 • Φρέσκοι χυμοί, Νικήτη - Χαλκιδική
05-2018 http://www.

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΘΗΝΑ

Pegasus Cοurier  Erp - Crm + Mobile app Courier

Taxypost Μούτσιανος Courier Μαζικές Διανομές - Courier

Με Courier Πήγασος erp ξεκίνησαν την λειτουργία τους και το νέο εξειδικευμένο έργο μαζικής διανομής επιστολών με Ταυτοποίηση και Ψηφιακή υπογραφή της ΤΡΑΠΕΖΑΣ EUROBANK. Με την χρήση του mobile app Courier και του Courier Pegasus erp-crm γίνετε η διανομή του τεράστιου όγκου των επιστολών και η συλλογή των ψηφιακών υπογραφών παραλαβής. Περισότερες από 35 mobile εφαρμογές ταυτόχρονα καθημερινά διακινούν αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Για την υλοποίηση του έργου έγιναν και custom εφαρμογές στο web app .

04-2018 http://www.taxydromeas.gr

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus Transport + Λογιστική Erp - Crm.

ΔΟΤΣΑΣ ΕΛΠΙΣ ΤΡΑΝΣ Θεσσαλονίκη.

Με το Pegasus Transport Erp και την Λογιστική μηχανογραφήθηκε η μεταφορική εταιρεία ΔΟΤΣΑΣ ΔΙΟΜΕΝΗΣ.
Εθνικές-διεθνείς οδικές μεταφορές, πωλήσεις container, ειδικές μεταταφορές εμπ/των ADR . Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του μεταφορικού έργου διαθέτουμε πατώματα,κουρτίνες ,conex και συνεργαζόμενους γερανούς.Αναλαμβάνουμε μεταφορές εμπορευμάτων , καθώς και εμπορευμάτων ADR, μετακομίσεις εξοπλισμού εταιρειών και ξενοδοχειακών μονάδων, μεταφορές οικιακών εξοπλισμών ,σκαφών αναψυχής κ.ά..

02-2018 http://www.elpistrans.com

.


ΚΙΛΚΙΣ

Pegasus μ-Elite.

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ.

ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΟΜΟΓΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ 
Με το Pegasus μElite οργανώθηκε η εταιρεία ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ .Η εταιρεία Παράγει ομογενοποιημένα Σκευάσματα για Ζαχαροπλαστεία και εταιρείες παραγωγής τροφίμων..

01-2018 http://www.gr/

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus Service Erp - Crm.

Injection Service Θεσσαλονίκη.

Με το Pegasus Service ERP οργανώθηκε το σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων στην Θεσσαλονίκη.
Το συνεργείο Injectionservice προσφέρει τις υπηρεσίες του απ το 1982 με εξειδίκευση στις επισκευές καρμπυρατέρ παντώς τύπου αυτ/των.Ακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας εξειδικευόμαστε στα σύγχρονα συστήματα τροφοδοσίας και ψεκασμού-άμεσου ψεκασμού.

12-2017 http://www.injectionservice.gr/

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus Champion.

TopFitness Νικόπολης Θεσσαλονίκης

Topfitness Νικόπολης. Topfitness Νικόπολης. Ολοκλήρωση της εγκατάστασης του Pegasus Champion στο ΝΕΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ Top Fitness στη Νικόπολη - Σταυρούπολη δίπλα στον περιφερειακό. Ένα από τα μεγαλύτερα Γυμναστήρια της πόλης. Στην εγκατάσταση περιλαμβάνετε και ο έλεγχος εισόδου με ΤΟΥΡΝΙΚΕ. Τα Γυμναστήρια Topfitness αποτελούν την ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ όλα οργανωμένα με το Pegasus Champion.

11-2017

www.topfitness.gr

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Pegasus Erp - Crm.

Κέντρο Παιδιού Και Γονέα. Λογοθεραπεία - Εργοθεραπεία

Με το Πήγασος ERP KAI CRM μηχανογραφήσαμε και την δυναμική επιχείρηση  που ιδρύθηκε από την Κουραμπά Έφη, η οποία εργάζεται επί σειρά ετών σε Γαλλία και Ελλάδα, στον τομέα ψυχικής υγείας με επίκεντρο το παιδί. Το Κέντρο στελεχώνεται από έμπειρους επιστήμονες όπως παιδοψυχολόγους , ειδικούς παιδαγωγούς, λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές , συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού και απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους.. Με την χρήση της κάρτας μέλους καταγράφονται αυτόματα οι επισκέψεις του κάθε μέλους και εκδίδονται αυτόματα τα παραστατικά τους. Μέσα από την καρτέλα του crm υπάρχει πλήρη παρακολούθηση του ιστορικού τους!! 

10-2017 http://WWW.paidigoneas.gr

.


ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Pegasus Erp CHAMPION +ΤΟΥΡΝΙΚΕ + Pegasus Web App ομαδικά προγράμματα.

FitnessClubIoannina

Με το Πήγασος ERP KAI CRM μηχανογραφήσαμε και την δυναμική επιχείρηση Γυμναστηρίου με το μεγαλύτερο Γυμαστήριο της πόλης!! Και Μηχανισμός ελέγχου τουρνικέ και Web App έδωσαν μια ολοκληρωμένη λύση Μηχανογράφησης.

Στην είσοδο του κεντρικού Γυμναστηρίου εγκαταστάθηκε και ο μηχανισμός ελέγχου ΤΟΥΡΝΙΚΕ digitaΝet που ενοίγει αυτόματα το τουρνικέ εισόδου. Επίσης έγινε εγκατάσταση και του Πήγασος webapp για να παρέχουμε την δυνατότητα στους πελάτες να κλείνουν αυτόματα Θέση για τα ομαδικά προγράμματα.
08-2017 http://www.fitnessclubioannina.gr/http://fitnessclubioan.extranet4u.com

.


ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Pegasus Erp Start up Pegasus Crm  Φορητή Τιμολόγηση Αυτοκινήτου.

VENTER GROUP ΣΠΑΝΙΔΗΣ - ΜΠΑΛΑΒΑΝΗΣ

Με το Πήγασος ERP KAI CRM μηχανογραφήσαμε και την δυναμική επιχείρηση με το εξειδικευμένο αυτό αντικέιμενο. Οι πωλητές της επιχείρησης διαθέτουν στο laptop τους πλήρη erp-crm και τιμολογούν επιτόπου σε φορητούς εκτυπωτές και φυσικά είναι πάντα online με την έδρα της εταιρείας.

Η Εταιρεία Venter Προβατοτεχνική ιδρύθηκε το 2005 και εδρεύει στην Κατερίνη  Πιερίας κατασκευάζει και συντηρεί Αρμεκτικά Συστήματα Προβάτων και Αιγών.Τα Αρμεκτικά Συστήματα Αιγοπροβάτων είναι δικής μας κατασκευής, σε ποσοστό που αγγίζει το 80%.Οι Καινοτόμες Ιδέες μας σε Νέες Τεχνολογίες στα Αρμεκτικά Συστήματα, με εξειδίκευση στα Αιγοπρόβατα , έχουν αλλάξει τα δεδομένα στην Παγκόσμια αγορά.Καταφέραμε να αναπτυχθούμε σε γειτονικούς νομούς και σε σύντομο χρονικό διάστημα καλύψαμε τις ανάγκες των κτηνοτρόφων σε όλη την Ελλάδα.Τα τελευταία χρόνια η παρουσία μας έχει ξεκινήσει σε αγορές του εξωτερικού, όπως Ιταλία, Κύπρος, Βουλγαρία και Σκόπια

.

08-2017 http://ventergroup.gr/

.


ΣΚΥΡΟΣ

Πήγασος Champion

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΘΛΗΣΙΣ - ΣΚΥΡΟΣ

Με το Πήγασος ERP Champion επέλεξε να οργανωθεί το πρώτο και Μοναδικό Γυμναστήριο της όμορφης Σκύρου.

07-2017 http://*.gr

.


ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Pegasus HOTEL WEB APP

ΔΙΑΠΟΡΟΣ HOTEL

Με το Πήγασος ERP HOTEL Web app για την διαχείρηση των κρατήσεων και την ολοκληρωμένη διαχείρηση του ξενοδοχείου μηχανογραφήσαμε το Διάπορος HOTEL.

Στη Βουρβουρού, ένα θέρετρο απείρου κάλλους, στη Σιθωνία, το δεύτερο πόδι της Χαλκιδικής, θα βρείτε το Ξενοδοχείο Διάπορος. Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο τριών (3) αστέρων, πλήρως ανακαινισμένο το 2012, χτισμένο δίπλα στο κέντρο της Βουρβουρούς και σε απόσταση 2-3 λεπτών με τα πόδια από τη παραλία.
06-2017 http://www.hotel-diaporos.com

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Erp Champion + Web app Champion online

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με το Πήγασος ERP Champion και το Web Champion Πήγασος την πλατφόρμα online σύνδεσης με το τοπικό erp επέλεξε η αλυσίδα Γυμναστηρίων  της Θεσσαλονίκης.  Με την online πλατφόρμα μοναδική λύση από τον Πήγασο , ο πελάτης μπορεί από το κινητό του η από τον υπολογιστή του να κλείσει  άμεσα θέση για την προπόνηση του ενημερώνοντας αυτόματα τo  τοπικό Champion Erp.

05-2017 http://olgas.elixir.extranet4u.com

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Erp Champion + web Champion online

ΒΑΙΟΥ Γ. PERSONAL TRAINER.

Με το Πήγασος ERP Champion και το Web Champion Πήγασος την πλατφόρμα online σύνδεσης με το τοπικό erp

επέλεξε ο κ. Γ. Βαίου για την πλήρη ψηφιακή οργάνωση των δύο χώρων personal Training στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.  Με την

online

πλατφόρμα μοναδική λύση από τον Πήγασο , ο πελάτης μπορεί από το κινητό του η από τον υπολογιστή του να κλείσει

 

άμεσα θέση για την προπόνηση του ενημερώνοντας αυτόματα τ

o  

τοπικό

Champion Erp

.

05-2017 http://govital.extranet4u.com/

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

μ-ELITE PEGASUS

LUMIER - ΚΟΥΚΙΔΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ.

Με το Πήγασος μ-ELITE μηχανογραφήθηκε η εταιρεία LUMIER ΚΟΥΚΙΔΗΣ. 
Η εταιρία LUMIERE δραστηριοποιείται στον τομέα του επαγγελματικού και οικιακού φωτισμού με εισαγωγές,
κατασκευή και μεταπώληση.Προσφέρει: ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού, καινοτόμου σχεδιασμού, διατηρώντας την οικονομική άνεση
Διακρίνεται για την αξιοπιστία, την υπευθυνότητα και τη συνέπεια στις συναλλαγές της με τους πελάτες,
καθώς και για την άριστη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει.
04-2017 https://www.lightcookie.com

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

Erp + Crm + e-Shop online

ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΙΔΩΝ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ.

Με το Πήγασος ERP START UP COLOR-SIZE ΚΑΙ Pegasus WebApp  e-commerce οργανώθηκε η εμπορική εταιρεία. Σε onLIne ΠΛΗΡΗ σύνδεση με την Ιστοσελίδα και το erp οι διαδικασίες εκτέλεσης παραγγελειών γίνετε σε ελάχιστο χρόνο. Στην εγκατάσταση έχουν προστεθεί και τα module Phone για την αυτόματη αναγνώρηση κλείσεων. Μια πλήρη και ολοκληρωμένη εγκατάσταση ERP-CRM-ESHOP.
Η εταιρία ιδρύθηκε το 2008 στην οδό Γραβιάς 28 στην Θεσσαλονίκη από την Κεραμιδά Παρασκευή (διακοσμήτρια, καθηγήτρια κεραμικής) με στόχο την κατασκευή και εμπορία προϊόντων γάμου-βάπτισης μέσω διαδικτύου.
Η συνεχής αύξηση των προϊόντων και παραγγελιών καθώς και η απαίτηση των πελατών για ακόμα ταχύτερους χρόνους παράδοσης μας οδήγησαν στην μετεγκατάσταση της εταιρίας στο Βιοτεχνικό Πάρκο Πυλαίας στην οδό 17ης Νοεμβρίου 81.
Στις σημερινές μας εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 700τ.μ. λειτουργούν:
Mια πλήρης και οργανωμένη αποθήκη για την εξυπηρέτηση των παραγγελιών μέσω διαδικτύου και εργαστήριο κατασκευής ειδών γάμου και βάπτισης.
03-2017 https://www.eshopgamou.gr/

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΟΜΗΧΝΙΚΩΝ ΛΕΙΑΝΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

Με το Πήγασος ERP START UP οργανώθηκε η εμπορική εταιρεία SA FORMULA.
Η εταιρεία S+A Formula δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση των εταιρειών Γ.Ν.ΣΠΑΝΟΥΔΗΣ και ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΛΩΠΟΥΔΗΣ με σκοπό την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη παρουσία στην ελληνική αγορά.
Στόχος και σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση βιομηχανικών λειαντικών, εργαλείων και αναλωσίμων καταξιωμένων οίκων της διεθνούς αγοράς όσον αφορά την επεξεργασία του μετάλλου-ξύλου-μαρμάρου στα στάδια της Κοπής, Κάμψης, Συγκόλλησης και Λείανσης ανάλογα με το υλικό.
03-2017 http://www.spanoudis.gr

.


All Star

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

All Star Topfitness Αθλητικό κέντρο.

Ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων του Pegasus Champion στο μεγαλύτερο Αθλητικό κέντρο της Β.Ελλάδας All Star Top Fitness αλλά και στο νέο Γυμναστήριο της αλησίδας στα Πεύκα Θεσσαλονίκης.

Το γυμναστήριο TOP FITNESS All Star στο Καυτανζόγλειο αποτελεί το μόνο ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης. Το γυμναστήριο, το κολυμβητήριο, ο στίβος, τα γήπεδα τένις και τα γήπεδα 5X5 είναι μόνο μερικές από τις υπηρεσίες που παρέχει το αθλητικό κέντρο. To TOP FITNESS All Star προστίθεται στα γυμναστήρια του TOP FITNESS, του μεγαλύτερου ομίλου γυμναστηρίων της Θεσσαλονίκης, που συνεχώς επεκτείνεται και εξελίσσεται για να σου παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες.


03-2017 www.kaftanzoglio.thessaloniki.topgreekgyms.gr

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ.

Με το Πήγασος ERP START UP COLOR-SIZE οργανώθηκε η εμπορική εταιρεία. Με έδρα την Καλαμαριά και υποκατάστημα στην Δελφών παρακολουθεί πλήρος και αναλυτικά με το erp Πήγασος κάθε κίνηση.
02-2017 www.francis-shoes.gr

.


E-LAB

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΤΩΠΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Με το Πήγασος ERP - CRM START UP οργανώθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημαE-LAB ELECTRONICS  Επισκευές - Format - Αναβαθμιση Σταθερού Υπολογιστή, LaptopΕγκατάσταση κεραιών - δορυφορικών κεραιών,καμερών ασφαλείας,συναγερμών.
01-2017 www.elabshop.gr

.


ASIKIS TRANS

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ASIKIS TRANS GERMAN.

Με το Πήγασος ERP START UP οργανώθηκε η μεταφορική εταιρεία. Πλήρη παρακολούθηση όλου του εμπορικολογιστικού κυκλώματος ήταν το ζητούμενο και επιτεύχθηκε 100% ταυτόχρονα με την αναλυτική κοστολόγηση των Φορτηγών και των Δρομολογίων.
12-2016 www.

.


ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

DOUKAS TRANS BULGARIA.

Με το Πήγασος ERP START UP οργανώθηκε η μεταφορική εταιρεία Doukas Trans BG. Πλήρη παρακολούθηση όλου του εμπορικολογιστικού κυκλώματος ήταν το ζητούμενο και επιτεύχθηκε 100% ταυτόχρονα με την αναλυτική κοστολόγηση των Φορτηγών και των Δρομολογίων. 
12-2016 www.

.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

Με Πήγασος Startup ERP- CRM μηχανογραφήθηκε η εταιρεία ΕΛΕΤ με σκοπό την άρτια παρακολούθηση των Service των πελατών της. Με το pegasus ERP-CRM εκτός από την παρακολούθηση του πελατολογίου, οργανώθηκε και το κύκλωμα των service μέσα από το crm.

Μια σύγχρονη εταιρεία που διακρίνεται για το δυναμισμό της και την ευαισθησία της στο έργο που παράγει. Στελεχώνεται από άτομα υψηλής εξειδίκευσης στο αντικείμενο που εργάζονται, με προϋπηρεσία και πείρα 20 και πλέον ετών και είναι πάντοτε έτοιμα να σας προτείνουν την καλύτερη λύση σε θέματα οργάνωσης και διαχείρισης που σας προβληματίζουν στο χώρο σας.

11-2016 www.eletthes.gr

.


ΗΛΕΚΤΡΟΧΩΡΟΣ e-Shop

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔΡΑΜΑ -ΚΑΒΑΛΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΧΩΡΟΣ ESHOP ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.

Με το Πήγασος ERP και την αξιόπιστη λύση PIM της ΤΕΣΑΕ για την online επικοινωνία των καταστημάτων της μηχανογραφήθηκε και η εταιρεία ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΧΩΡΟΣ. Ταχύτατη διεκπεραίωση των παραγγελιών της και πλήρη συνένωση τον καταστημάτων της με ταυτόχρονη ενημέρωση της διοίκησης ήταν τα ζητούμενα και υλοποιήθηκαν όλα με την λύση του Pegasus Erp - Crm - Pim
10-2016 www.ilektroxoros.gr

.


Paint Bull Αφοί Παπάζογλου Service οχημάτων.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Paint Bull Αφοί Παπάζογλου Service.


Πήγασος SERVICE ERP επέλεξε το συνεργείο της μεγάλης αλυσίδας Paint Bull

Αφοί Παπάζογλου   Κ. Καραμανλή 5 & Γρηγορίου Λαμπράκη.

Με τις πρωτοποριακές της μεθόδους για τα Ελληνικά δεδομένα, δίνει μοναδικές και άμεσες λύσεις στα προβλήματα σας, που προκαλούνται τόσο από τις δυσμενείς κλιματολογικές συνθήκες, όσο και από τις δυσμενείς συνθήκες κυκλοφορίας και αποτελεί προϋπόθεση για τη διατήρηση της εμπορικής αξίας του οχήματός σας .

955
10-2016 http://www.paintbull.gr

ΤΕΝΤΕΣ ΓΕΡΑΚΗΣ

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ν.ΜΟΥΔΑΝΙΑ

 

ΤΕΝΤΕΣ ΓΕΡΑΚΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.

Το Pegasus Erp και Pegasus Crm μαζί με το module Phone επέλεξε για την πλήρη μηχανογράφιση της η εταιρεία Γεράκης . 'Ολες οι εσωτερικές διαδικασίες της εταιρείας περνάνε μέσα από το crm Πήγασος, που συνδέθηκε και με το τμήμα παραγωγής για την ταχύτατη διεκπεραίωση των παραγγελιών. 

Στην εταιρία ΓΕΡΑΚΗΣ ξεχωρίζουμε για την πολυετή μας εμπειρία και την προσήλωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία. Από το 1964, σας προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες σας και ικανοποιούν την αισθητική σας. Με αυτό τον τρόπο, τιμούμε τη διαδρομή μας, αλλά, πολύ περισσότερο, την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, επιλέγοντας μας.

Σε συνεργασία με την ΔΕΛΗΓΚΑΡΗ ΑΦΟΙ ΟΕ.
10-2016 http://www.tentesgerakis.gr

.


Πήγασος Ημαθίας Κολυμβητικό κέντρο

ΒΕΡΟΙΑ

Πήγασος Ημαθίας Κολυμβητικό Κέντρο Βέροιας.


Πήγασος Champion SWIMM την μοναδική και αξιόπιστη λύση της ΤΕΣΑΕ και της digitaNet για τα κολυμβητήρια επέλεξε και ο ....Πήγασος ένα από τα μεγαλύτερα περιφερειακά κολυμβητικά κέντρα με πληθώρα διακρίσεων και μεταλλίων πανελλαδικά. Την μοναδική και αξιόπιστη λύση της digitaNet για την παρακολούθηση συνδρομών και ωραρίων των μελών του. Λύση απόλυτα εξειδικευμένη για κάθε κολυμβητήριο.

09-2016 http://www.pegasus-imathia.gr

.


Friends & Family GYM

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Friends & Family GYM

Το Champion Πήγασος επέλεξαν τα σύγχρονα Γυμμναστήρια του Friends & Family και Friends & Family LADIES. Διαθέτουν αίθουσα με βάρη, σύγχρονα όργανα, TRX, POWER PLATE


Επίσης λειτουργεί μία αίθουσα για τα προγραμματά ZUMBA, ABS & HIPS, YOGA, YOGILATES, PILATES, AEROBIC, STREET SURVIVAL SYSTEM) , όπως και άλλη μια για CROSSFIT και PERSONAL TRAINING.

09-2016 http://friendsfamily-gym.com


.


Family Athletic Club ΥΔΡΙΑ Olympic Stadium OAKA

ΑΘΗΝΑ

Family Athletic Club ΥΔΡΙΑ Olympic Stadium OAKA ΑΘΗΝΑ

Πήγασος Champion SWIMM την μοναδική και αξιόπιστη λύση της ΤΕΣΑΕ και της digitaNet για τα κολυμβητήρια επέλεξε και το ΥΔΡΙΑ CLUB το πρώτο εξειδικευμένο στην Βρεφική κολύμβηση. Με δύο πισίνες μία στο ΟΑΚΑ και μία στην Παλλήνη αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κολυμβητικά κέντρα της Ελλάδας. Η λύση καλύπτει πλήρως την παρακολούθηση του προγράμματος ανά level και την δέσμευση θέσεων ακόμα και με ληγμένη συνδρομή για όσο διάστημα επιθυμεί ο ΄χρήστης. Επίσης παρακολουθεί τις αναπληρώσεις  και αντιμετωπίζει κάθε ανάγκη που υπάρχει για την πλήρη παρακολούθηση των μελών.

08-2016 http://www.baby-swimming.gr

.


wayoflife Champion Olympic Stadium OAKA

ΑΘΗΝΑ

  Wayoflife Champion ΟΑΚΑ ΑΘΗΝΑ

Το Champion Πήγασος επέλεξε το wayoflife. Με 650 τ.μ. στην καρδιά του Ελληνικού Αθλητισμού, το Ολυμπιακό Στάδιο ΟΑΚΑ στην Αθήνα, προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε μια πληθώρα αθλημάτων: Ρυθμική - Ενόργανη Γυμναστική, Καράτε, Brazilian Jiu Jitsu κ.α. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει και σύνδεση Τουρνικέ με αυτόματο έλεγχο εισόδου - ενεργής συνδρομής. Την μοναδική και αξιόπιστη λύση της digitaNet.

07-2016 http://www.wayoflife.com.gr

.


DelliCap I.K.E. - Θεσσαλονίκη.

 DelliCap I.K.Ε.

μElite Πήγασος εμπορική διαχείριση επέλεξε η εμπορική είσαγωγική εταιρεία για την πλήρη μηχανογράφησή της Έχοντας μια μακρά πορεία στο κλάδο των τροφίμων και γνωρίζοντας τις ανάγκες του κλάδου αποφασίσαμε και δημιουργήσαμε τη εταιρία Dellicap ΙΚΕ.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στην εξυπηρέτηση του κλάδου Τροφίμων σε όλη την Ελλάδα καθώς και γειτονικές χώρες με έδρα την Θεσσαλονίκη στο χώρο της εισαγωγής, εξαγωγής, αντιπροσώπευσης και εμπορίας κάθε είδους καπάκια βάζων παντός είδους τροφίμων.
05-2016 http://www.dellicap.gr

.


Just for beauty! - Θεσσαλονίκη.

Just for beauty! Κέντρο Ομορφιάς.

To Πήγασος Champion επέλεξε το ινστιτούτο ομορφιάς για την παρακολούθηση των ραντεβού και την οργάνωση των υπηρεσιών που θα παρέχει. Με μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με κέντρο πάντα τον πελάτη.

04-2016 http://www.jastforbeauty.gr

.


ταχυ dromeas Courier, Αθήνα - Θεσσαλονίκη.

ταχυ dromeas Courier.

Tο Pegasus Courier ERP και Web App e-Courier επέλεξε η ταχυ dromeas με έδρα την Θεσσαλονίκη και υποκατάστημα στην Αθήνα. Η λύση που επιλέχθηκε είναι η αυτόματη αμφίδρομη σύνδεση της τοπικής εγκατάστασης με το site της εταιρείας όπου παρέχει την δυνατότητα στους πελάτες της να καταχωρούν αποστολές η απλά να αναζητούν την κατάσταση μιας αποστολής. Το site είναι ακόμα σε δοκιμαστική λειτουργία. Και το site της εταιρείας κατασκευάστηκε στην πλατφόρμα Pegasus web.

Η Εταιρεία «ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΑΣ» είναι Μέλος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ), με Αριθμό Μητρώου 15-018.Βασίζεται στη Φιλοσοφία της παροχής του υψηλότερου δυνατού επιπέδου Εξυπηρέτησης των Πελατών (Customer Service), προσδίδοντας Ευελιξία και Ταχεία Απόκριση στον Επιχειρηματικό Οργανισμό.

03-2016 http://www.taxydromeas.gr

.


Pta Courier, Λάρισα.

Pta Courier.

Tο Pegasus Courier ERP και Web App e-Courier επέλεξε η PTA με έδρα την Λάρισα. Η λύση που επιλέχθηκε είναι η αυτόματη αμφίδρομη  σύνδεση της  τοπικής εγκατάστασης με το site της εταιρείας όπου παρέχει την δυνατότητα στους πελάτες της να καταχωρούν  αποστολές η απλά να αναζητούν την κατάσταση μιας αποστολής. Το site είναι ακόμα σε δοκιμαστική λειτουργία. Η εγκατάσταση έγινε για λογαριασμό της info Plus.

Η PTA services δραστηριοποιείται στο χώρο των ταχυμεταφορών καθώς και στους τομείς των διεκπεραιώσεων και διαμεσολαβήσεων.Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες έχει εξασφαλίσει την αποστολή δεμάτων και φακέλων στις πιο οικονομικές τιμές, (έως 40% φθηνότερα σε σχέση με τη μέση τιμή χρέωσης του ανταγωνισμού) σε χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο.

02-2016 http://ptaservices.klimatsidas.gr

.


Hotel esperides Thassos.

Hotel Εsperides Thassos.

Tο Pegasus Hotel Web App επέλεξε και το Esperides Hotel. Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του συστήματος κρατήσεων αλλά και του site του ξενοδοχείου που κατασκευάστηκε στην πλατφόρμα Pegasus Hermes app.To Esperides (Sofras Resort) είναι ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων το οποίο βρίσκεται στο Γλυκάδι της Θάσου και απέχει 3 χιλιόμετρα από τον Λιμένα.  Eίναι ένα συγκρότημα που αποτελείται από οκτώ αυτόνομα κτίρια τα οποία είναι διαμορφωμένα έτσι ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες και του πιo δύσκολου πελάτη. Απέχει 30 μέτρα από τη θάλασσα και είναι κτισμένα μέσα σε 6 στρέμματα καταπράσινα και περιποιημένα.
02-2016 http://www.esperides-thassos.com


Βιομηχανία Σπιτικής Πίτας.Γιαννακοπούλου Γ.

Γιαννακοπούλου Γεωργία N. Μουδανιά Χαλκιδική.

Tο Pegasus startup Παρτίδες και Φορητή τιμολόγηση με τον μηχανισμό PIM αυτόματου συγχρονισμού  επέλεξε  η εταιρεία παραγωγής σπιτικής πίτας και κρουασάν για την οργάνωσή της.

Βασικό θέμα είναι οι παρακολούθηση των ΠΑΡΤΙΔΩΝ που υπάρχουν σε όλα τα προιόντα που παράγει. Τα 3 φορτηγά τηε εταιρείας είναι εφοδιασμένα με LAPTOP ΚΑΙ ΦΟΡΗΤΟΥΣ ΘΕΡΜΙΚΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ 10' για την άμμεση έκδοση παραστατικών στον πελάτη. Ολα τα δεδομένα από τα τερματικά μεταφέρονται αυτόματα στο κεντρικό με την διαδικασία του PIM. Σε διαδικασία ολοκλήρωσεις είναι και η ιστοσελίδα της εταιρείας όπου γίνετε μια παρουσίαση των προιόντων που παράγει.

Σε συνεργασία με την ΔΕΛΗΓΚΑΡΗ ΑΦΟΙ ΟΕ.
01-2016

http://www.spitikipita.gr

   


NextCoffee.

Next Coffee αυτόματοι πωλητές και διανομές ποτών.

Tο Pegasus start up εγκατέστησε η εταιρεία Next Coffee.

Η NextCoffee ιδρύθηκε το 2007 από ανθρώπους με οργανωτικές ικανότητες, αφοσίωση στην ποιότητα και διάθεση. Οι καινοτόμες  αξίες που διέπουν την εταιρεία και τους

αυτόματους πωλητές

της από την ίδρυση της διατηρούν μια σταθερή αξία στην αγορά. Διαθέτει Ολοκληρωμένες Λύσεις για αυτόματους πωλητές και συστήματα πληρωμών ανά Κλάδο Δραστηριότητας και απευθύνεται σε Εμπορικές Επιχειρήσεις, Βιομηχανίες, Νοσοκομεία, Κλινικές, Ιατρικούς Οργανισμούς, Internet Café, Κέντρα Αισθητικής, Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων, Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις, Εταιρείες Πληροφορικής, κλπ. που έχουν ανάγκες μαζικής εστίασης.

01-2016 http://www.nextcoffee.gr


BadisHaus Hotel.

BadisHaus Hotel Toroni Xalkidiki.

Tο Pegasus Hotel Web App επέλεξε το ξενοδοχείο στην Τορώνη Χαλκιδικής. Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του συστήματος κρατήσεων αλλά και του site του ξενοδοχείου που κατασκευάστηκε στην πλατφόρμα Pegasus Hermes app.

Το Badis Hau

s

βρίσκεται στο κέντρο της Τορώνης στη μαγευτική Χαλκιδική. Το εστιατόριο περιβάλλεται από  καταπράσινο  και επιμελημένο κήπο . Διαθέτει κλιματιζόμενα καταλύματα με μπαλκόνι ή αίθριο, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους .

Η βοτσαλωτή (αμμώδης) παραλία της Τορώνης βρίσκεται σε απόσταση μόλις 70μ. Όλα τα δωμάτια, στούντιο και διαμερίσματα του Badis Haus

e

είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση. Διαθέτουν στεγνωτήρα μαλλιών , μίνι ψυγείο και θυρίδες ασφαλείας.  Τα στούντιο και διαμερίσματα έχουν επιπλέον μια μικρή κουζίνα εξοπλισμένη με εστίες μαγειρέματος.

12-2015 http://www.badishaus.gr/


CoffeeIsland Κατάστημα Δελφών Θεσσαλονίκης.

CoffeeIsland κατάστημα Δελφών.

Tο Pegasus Εστίαση Start Up επέλεξε το νέο κατάστημα της αλυσίδας στην Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της έκδοσης αποδείξεων λιανικής με touch screen Οθόνη και σε δεύτερη φάση θα ολοκληρωθεί η  παρακολούθηση του delivery.

Το 1999, στο κέντρο της Πάτρας η αγάπη για τον καφέ μετουσιώθηκε σε ένα παραδοσιακό καφεκοπτείο… με μοντέρνα οπτική. Μια διαφορετική πρόταση που κατάφερε να πείσει από την πρώτη στιγμή όλους εκείνους που παίρνουν τον καφέ… στα σοβαρά. Aρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η αλυσίδα μας απαριθμεί 296 καταστήματα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Παράλληλα, θέτουμε νέους στόχους για εξάπλωση του δικτύου Coffee Island στη Ρουμανία, πέραν του πρώτου καταστήματος που λειτουργεί ήδη από τον Αύγουστο του 2012 στην πόλη της Τιμισοάρα, καθώς επίσης και στην Αλβανία, τη Βουλγαρία, το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και σε μη Ευρωπαϊκές χώρες.

12-2015 http://coffeeisland.gr/

THE LAB GYM

IKE

THE LAB GYM IKE.

To Pegasus Champion Start Up επέλεξε το No 1 γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης με εξειδίκευση στο CrossFit. 

Σε πρώτη φάση έγινε η εγκατάσταση και ο έλεγχος συνδρομής με κάρτα μέλους.


.
11-2015 http://www.thelabfitness.eu/

DELTA DEVELOPMENT ΕΠΕ

DELTA DEVELOPMENT TRANS ΕΠΕ.

To Pegasus Transport startup και η Οικονομική διαχείριση  εγκαταστάθηκε στην επιχείρηση Delta development ΕΠΕ. Η αυτοματοποιημένη έκδοση CMR και η μαζική Τιμολόγηση τους ήταν τα βασικά ζητούμενα και ο στόχος επιτεύχθει 100%. Από το 1970, όταν o ιδρυτής μας Δούκας Ασίκης ξεκίνησε τη μεταφορά εμπορευμάτων από και προς την Ευρώπη, έχουμε ειδικευτεί στην ψυγειομεταφορά αλλοιώσιμων προϊόντων με απλή ψύξη ή/και κατεψυγμένα τρόφιμα, κρέατα, φρούτα κ.λπ.Οργανώνουμε εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από/προς όλη την Ευρώπη, με άριστα εξοπλισμένα επικαθήμενα φορτηγά ψυγεία. Ειδικευόμαστε στην Ισπανία και τη Νότια Γαλλία για ομαδικές ή πλήρεις φορτώσεις, ομαδικές φορτώσεις για την Πορτογαλία, πλήρεις φορτώσεις από την Αγγλία και την Ουαλία με προορισμό την Ελλάδα, πλήρεις και ομαδικές φορτώσεις από την Γερμανία, το Βέλγιο, την Ολλανδία και την Ανατολική Γαλλία. 
10-2015 www.delta-development.gr

Χαρτοθέτης - FeederPress

Χαρτοθέτης - FeederPress.

To Pegasus mElite εγκαταστάθηκε στην επιχείρηση ΤΡΑΙΑΝΟΣ Α. FEEDER PRESS & PACK. H εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1990 στο χώρο των γραφικών τεχνών, όπου επικεντρώθηκε κυρίως στην εκτύπωση κουτιών, χάρτινων τσαντών και διαφημιστικών εντύπων. Η μακρά παράδοση γνώσης και πείρας που διαθέτουμε που διαθέτουμε σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές ιδέες και τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, έχουν ως αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα εργασίας στην καλύτερη σχέση με την τιμή.


Οι σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και η διαρκής διάθεση για έρευνα και εξέλιξη μας ώθησαν στο χώρο της ψηφιακής τεχνολογίας ώστε να μπορούμε πάντα να παρέχουμε για εσάς ολοκληρωμένες λύσεις για την προώθηση των προϊόντων σας.

09-2015 www.---

Τypochim Ltd

To Pegasus Erp startup εγκαταστάθηκε και στην εταιρεία εμπορείας Χρωμάτων εκτύπωσεις και επίπλων Typochim ΕΠΕ. Με έδρα την Θεσσαλονίκη και δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

Screen printing pastes, auxiliaries, textile embelishments & decorative materials .  Our website isn’t quite ready, but you can still...

08-2015 www.typochim.com

Ταβλαρίδης ΙΚΕ COURIER

To Pegasus Courier Erp startup εγκαταστάθηκε και στην εταιρεία Ταχυμεταφορών Ταβλαρίδης. Οι ταχυμεταφορές ΤΑΒΛΑΡΙΔΗΣ είναι μια courier η οποία ασχολείται με τις ταχυμεταφορές εγγράφων και μικροδεμάτων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με κύριο αντικείμενο τις  ταχυμεταφορές από Θεσσαλονίκη – Αθήνα &  Αθήνα – Θεσσαλονίκη και κατ’ επέκταση στην υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό με την επιλογή επιλεκτικών συνεργατών. Η μηχανογράφιση σε δεύτερη φάση θα επεκταθεί και στο υποκατάστημα της Αθήνας.

06-2015 www.tavlaridis.gr


tnk

tnksupplies

Με το Pegasus Erp Basic και όλα τα απαραίτητα modulus οργανώθηκε η εταιρεία tnksupplies. Και το site της εταιρείας είναι ανεβασμένα στην πλατφόρμα Pegasus web up και σύντομα θα αναβαθμιστεί. Φυσικά υπάρχει αμφίδρομη διασύνδεση erp και site. Η “tnksupplies” ιδρύθηκε το 2006 και αποτελεί τη μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα που δραστηριοποιείται στην Ελληνική αγορά στον κλάδο της κατασκευής φωτοαντιγραφικών μερών και αναλώσιμων εκτυπωτών. Η  εταιρεία λειτουργεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης.Προσφέρει μια τεράστια γκάμα ποιοτικά εγγυημένων προϊόντων (πάνω απο 8000 κωδικούς), καλύπτοντας άμεσα το σύνολο των αναγκών των πελατών της σε:

 •   Ανακατασκευασμένα Toner για Laser Εκτυπωτές (Remanufactured Toner Cartridges)
 •   Εμπορία Α' υλών Ανακατασκευής Φωτοαντιγραφικών Μερών
 •   Εμπορία Ανακατασκευασμένων Μελανιών για Εκτυπωτές Inkjet (Remanufactured Inkjet Cartridges)
05-2015 www.tnksupplies.com

Παπαντωνίου Ν. & Λ. ΟΕ Service Φρένων Φορτηγών - Pegasus Service Erp startup

Παπαντωνίου Ν. & Λ. ΟΕ  Service Φρένων Φορτηγών

Ολοκληρώθηκε η μηχανογράφηση της εταιρείας με το Pegasus Service Erp startup και το Pegasus web up Service. Το Erp Συνδέεται αυτόματα με την ιστοσελίδα της εταιρείας www.brakeservice.gr παρέχοντας την δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας να παρακολουθούν τα service των οχημάτων τους και το ιστορικό επισκευών αλλά και την οικονομική τους καρτέλα. Επίσης ολοκληρώθηκε η γέφυρα Λογιστικής με την μηχανογράφηση του λογιστικού γραφείου που παρακολουθεί την εταιρεία.

04-2015 www.brakeservice.gr

Epidosis Ltd Bulgaria Οικονομικοί Σύμβουλοι - Pegasus CRM web App

Epidosis Ltd Bulgaria Οικονομικοί Σύμβουλοι.

Η εταιρία έχει έδρα το Πετρίτσι της Βουλγαρίας. Σκοπός της εταιρίας  είναι η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών για την ίδρυση και συντήρηση της επιχείρησής σας στο φιλόξενο περιβάλλον της Βουλγαρίας. Για την αρτιότερη οργάνωση της επέλεξε το Pegasus CRM web App. Έτσι έχουν την δυνατότητα να εργάζονται ταυτόχρονα από την Βουλγαρία αλλά και από τα γραφεία της στην Ελλάδα, στην ίδια Βάση πελατών.

03-2015 www.epidosisbg.gr

Diseqc Courier - Pegasus courier Erp startup

Diseqc Courier

Διανομές COURIER για την Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα. Πλήρης μηχανογράφηση της εταιρείας  Courier με το Pegasus courier Erp startup

02-2015 www.diseqccourier.gr

topfitness

TOPfitness Γυμναστήρια

Τα TOP FITNESS ειναι τα Top Greek Gyms στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! Και τα 4 Γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης οργανώθηκαν με το Pegasus Erp Champion. Ολα διαθέτουν έλεγχο συνδρομής με barcode και οθόνη πελάτη και στα δυο μεγαλύτερα, της πλ. Βαρδαρίου και της Κ.Τούμπας έχει τοποθετηθεί Τουρνικέ με αυτόματο άνοιγμα πόστας μετά απο τον έλεγχο της κάρτας.

Με τέσσερα γυμναστήρια τοποθετημένα σε κεντρικά σημεία της πόλης μας, παρέχουμε στον αθλούμενο κόσμο της Θεσσαλονίκης κορυφαίες υπηρεσίες γυμναστικής στις οικονομικότερες τιμές. Για τρεις περίπου δεκαετίες υπηρετούμε με συνέπεια και υπευθυνότητα όλους όσους επιλέγουν να εντάξουν την γυμναστική στην ζωή τους.

01-2015 www.topfitness.gr

Μυτής Ανδρέας Μεταφορική - Pegasus Trans Erp Startup

Μυτής Ανδρέας Μεταφορική

Η Μεταφορική εταιρεία στηρίζεται πλέον στο Pegasus Trans Erp Startup. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει και την πλήρη οικονομική διαχείριση όλων των εταιρειών.

  
01-2015  

Assoonaspossible Courier Θεσσαλονίκη

To Pegasus Courier Erp startup εγκαταστάθηκε και στην εταιρεία Ταχυμεταφορών assoonaspossible

Η εταιρεία ταχυμεταφορών AS SOON AS POSSIBLE δραστηριοποιείται στην αγορά Ελλάδος & Εξωτερικού από το 2013.Στελεχωμένη από έμπειρους συνεργάτες του κλάδου, με όραμα και φιλοσοφία την ασφαλή, άμεση και ποιοτική, εξυπηρέτηση των πελατών της.Βασικός μας στόχος είναι η διαφοροποίηση των υπηρεσιών μας από τις υπόλοιπες εταιρείες courier παρέχοντας εξειδικευμένες και καινοτόμες λύσεις στις αποστολές εγγράφων ,δεμάτων ,χρημάτων, αξιογράφων και ειδικών δεμάτων σε πλήρη συνάρτηση με τη δική σας εξατομικευμένη εξυπηρέτηση.

12-2014 www.assoonaspossible.gr

ΣΩΛΟΜΩΝΙΔΟΥ Χ.& ΣΙΑ ΟΕ ‘Sporting Gym’ Γυμναστήριο - Pegasus Champion Erp

ΣΩΛΟΜΩΝΙΔΟΥ Χ.& ΣΙΑ ΟΕ "Sporting Gym" Γυμναστήριο 

Pegasus Champion Erp επέλεξε και το γυμναστήριο Modo di Vita. Ο έλεγχος ενεργών συνδρομών παρακολουθείται με κάρτες Barcode, ενώ έχει ολοκληρωθεί και το sms marketing από το crm του Πήγασου.

 
12-2014 www.sporting-gym.gr

Central market - Pegasus Retail Erp Startup

Central market

Ολοκληρώθηκε η πλήρη μηχανογράφηση της εταιρείας Μπέχαλης Χ.Ο.Ε. Central Market με το Pegasus Retail Erp Startup. Τα 3 καταστήματα της εταιρείας είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με τον κεντρικό Server όπου και στέλνουν ή λαμβάνουν όλες τις κινήσεις τους καθημερινά. Επίσης ολοκληρώθηκε η γέφυρα Λογιστικής με την μηχανογράφηση του λογιστικού γραφείου που παρακολουθεί την εταιρεία.

  
11-2014  

ΠΑΥΛΟΥ Κ. GYM60 Γυμναστήριο - Pegasus Champion Erp

ΠΑΥΛΟΥ Κ. GYM60 Γυμναστήριο

Pegasus Champion Erp επέλεξε και το γυμναστήριο Gym60’ στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας. Ο έλεγχος ενεργών συνδρομών παρακολουθείται με κάρτες Barcode.

 
10-2014  

Modo di vita Γυμναστήριο - Pegasus Champion Erp

Modo di vita Γυμναστήριο  

Pegasus Champion Erp επέλεξε και το γυμναστήριο Modo di Vita. Και η ιστοσελίδα της εταιρείας είναι στον "αέρα"’ από την ομάδα της DigiaNet. Ο έλεγχος ενεργών συνδρομών παρακολουθείται με κάρτες Barcode, ενώ έχει ολοκληρωθεί και το sms marketing από το crm του Πήγασου. 

10-2014 www.mododivita.gr

ELIXIR STUDIO ΙΚΕ Αλυσίδα Γυμναστηρίων - Pegasus Champion Erp

ELIXIR STUDIO ΙΚΕ - Αλυσίδα Γυμναστηρίων   

Με βάση το Pegasus Champion Erp startup ολοκληρώθηκε η μηχανοργάνωση των 4 Γυμναστηρίων της Θεσσαλονίκης. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει αυτόματο έλεγχο Τουρνικέ μέσω κάρτας σε 2 από τα 4 γυμναστήρια. Όλα είναι εξοπλισμένα με Barcode Scanner για έλεγχο ενεργής συνδρομής. Σε όλα έχει ενεργοποιηθεί το αυτοματοποιημένο sms marketing για την ενημέρωση των πελατών.

08-2014 www.elixirstudio.gr

INTRACOSTA TRANS ΕΠΕ - Pegasus Transport Erp

INTRACOSTA TRANS ΕΠΕ  

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Pegasus Transport Erp στην μεταφορική εταιρεία INTRACOSTA Trans. Η εταιρεία με έδρα την Σκύδρα  εκτελεί μεταφορές εξωτερικού και εσωτερικού. 

07-2014 www.intracosta.com

Pegasus Erp

GRAMMATIKOUDIS G. TRANS  

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Pegasus Transport Erp στην μεταφορική εταιρεία GRAMMATIKOUDIS Trans. Η εταιρεία εκτελεί μεταφορές εξωτερικού και εσωτερικού. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει και κοστολόγηση Φορτηγών και δρομολογίων-Διαδρομών.

06-2014

ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ ΙΚΕ ATMA ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ - Pegasus Champion Erp

ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ ΙΚΕ ATMA ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ 

Pegasus Champion Erp επέλεξε και το γυμναστήριο ΑΤΜΑ CLUB. Και η ιστοσελίδα της εταιρείας είναι στον "αέρα" από την ομάδα της DigiaNet.  

02-2014 www.atmaclub.gr

Pegasus Erp

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΡΑΙΟΣ ΑΕΒΕ   

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μηχανογράφηση της εταιρείας Ρήγας Φερραίος ΑΕΒΕ με το Pegasus Erp Startup. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει εμπορική και Γ. Λογιστική διαχείριση.

01-2014

ΚΡΑΣΣΑΣ Ι & ΣΙΑ Ο.Ε. PIAGGIO – VESPA - GILERA MOTORS - Pegasus Erp Service Startup

ΚΡΑΣΣΑΣ Ι & ΣΙΑ Ο.Ε. PIAGGIO – VESPA - GILERA  MOTORS  

Με το Pegasus Erp Service Startup ολοκληρώθηκε η μηχανογράφηση του εξουσιοδοτημένου κέντρου για service των Piaggio, Vespa & Gilera Motors για την Θεσσαλονίκη.

12-2013 www.krassaspiaggio.gr

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Pegasus Erp BOOK

ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ - ΕΚΔΟΣΕΙΣ

Με το Pegasus Erp BOOK μηχανογραφήθηκε πλήρως η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ Book στην Θεσσαλονίκη. Η εγκατάσταση υποστηρίζει τόσο τις λιανικές πωλήσεις όσο και την παρακολούθηση χονδρικών πωλήσεων και αντιπροσώπων. 

09-2013

StarPool Center Κολυμβητικό κέντρο - Pegasus Champion Erp startup

StarPool Center Κολυμβητικό κέντρο- κατάστημα Λιανικής

Στο Pegasus Champion Erp startup στηρίχτηκε η μηχανογράφηση του κολυμβητηρίου www.starpoolcenter.gr . Η εγκατάσταση περιλαμβάνει και Retail σύστημα που εξυπηρετεί τόσο το κυλικείο όσο και το κατάστημα πώλησης κολυμβητικών ειδών. Η ιστοσελίδα της εταιρείας ολοκληρώθηκε ταυτόχρονα με το erp από την ομάδα μας.

  
06-2013 www.starpoolcenter.gr

Pegasus Erp

ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟΠΡΩΣΩΠΗ ΕΠΕ  

Ολοκληρώθηκε η μηχανογράφηση της εταιρείας με το Pegasus Erp Start up . Η εγκατάσταση περιλαμβάνει εμπορική και Γ. Λογιστική διαχείριση. 

 

09-2012  

Κέλυφος HOTEL - Pegasus HOTEL Erp

Κέλυφος HOTEL

Το Κέλυφος Hotel στον Ν. Μαρμαρά Χαλκιδικής μηχανογραφήθηκε πλήρως με το Pegasus HOTEL Erp. H DigitaNet ανέλαβε μαζί  και την ολοκλήρωση του Mobile Application σε Android και iOS.  

05-2012 www.kelyfos.gr

Pegasus Erp

FERREO TRANS ΕΠΕ Μεταφορική  

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Pegasus Transport Erp στην μεταφορική εταιρεία Ferreo Trans. Η εταιρεία εκτελεί μεταφορές εξωτερικού αλλά και εντός Ελλάδας. 

12-2011